Un(irea) punct de succes impotriva svabilor

Unirea Urziceni a remizat aseara 1-1 in Ghencea contra formatiei antrenata de Markus Babbel.Nemtii au deschis repede scorul inca din minutul 5 prin turcul Tasci insa Unirea s-a respectat si a si-a jucat sansa pana la capat.Daca elevii „bursucului” au jucat slab in prima repriza,in a doua parte a jocului Varga&Co au explodat.Inca din minutul 3 al reprizei secunde Dacian il intinde pe Lehmann serios,iar acesta nu poate  decat sa scoata mingea din poarta.

1-1 si germanii au cazut usor psihic.Unirea a fructificat momentul si a atacat in continuare avand cateva actiuni frumoase chiar daca s-au finalizat cu suturi departe de poarta neamtului Jens Lemann.

La finalul partidei fostul mare antrenor Babbel si-a criticat jucatorii reprosandu-le ca nu au marcat de mai multe ori si ca nu si-au impus jocul.De asemenea tehnicianul a tinut sa il remarce negatic si pe romanul Ciprian Marica despre care a spus ca” a evoluat foarte bine în meciul de la Timişoara şi m-am gândit că la fel o va face şi în această seară. Din păcate, nu a reuşit nicio acţiune individuală periculoasă.”


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: